Hyperlink the Highlighted Terms

If the term, highlighted in yellow below, is within the body of your post, create a link on that term to the new page you are creating.

Kozijnen vervangen | Kunststof, Houten, en Aluminium Raamkozijnen

Kozijnen Vervangen

Wilt u uw raamkozijnen vervangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze producten maken wij exact op maat. Tijdens het gesprek adviseren wij u kozijnen die perfect aansluiten op uw wensen.

Om de beste kwaliteit te garanderen, gebruiken we enkel deuren en ramen van de hoogste klasse. Bovendien zijn alle installatiematerialen afkomstig van de beste producenten, waardoor wij een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Meer weten? Vraag een gratis offerte aan.

Vraag direct een gratis offerte aan

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte

Kozijnen Vervangen Kosten

Wat kost raamkozijnen vervangen?

De gemiddelde prijs om kozijnen met ramen voor een complete woning te laten vervangen liggen tussen de 3.000 en 15.000 euro. Wilt u bijvoorbeeld 3 houten kozijnen met een oppervlakte van 7 m2 vervangen dan zijn de kosten 5.250 tot 6.300 euro inclusief btw, montage en HR++ glas.

Wij begrijpen als geen ander dat het belangrijk is om te weten wat de raamkozijnen vervangen kosten inhoudt. Bij kozijnen vervangen heeft u keuze uit hardhouten kozijnen, aluminium kozijnen of kunststof kozijnen. Nieuwe ramen met kozijnen plaatsen is een duurzame investering die u terugverdient door de lagere energiekosten en waardevermeerdering van uw woning.

Raamkozijnen Vervangen Kosten

Wat kosten raamkozijnen vervangen?

Bij het berekenen van raamkozijnen vervangen kosten is het soort kozijn bepalend voor de prijs. Gemiddeld genomen kunt u uitgaan van onderstaande kosten raamkozijnen vervangen. Wij hanteren transparante prijzen, dat wil zeggen inclusief btw, montagekosten en HR++ glas.

Soort kozijnOppervlakteGem. prijs (incl. btw, montage en HR++ glas)
Kunststof kozijn1 m²€ 700 – € 800
Houten kozijn1 m²€ 750 – € 900
Aluminium kozijn1 m²€ 800 – € 950
kozijn vervangen kosten

Wat zeggen klanten over ons?

Klik op de sterren hieronder om onze reviews op Google te zien!

Window Frames 5 Star Rating

Welk kozijn is het beste?

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor kozijnen vervangen. Daarom hebben we een overzicht met kenmerken van de verschillende soorten kozijnen gemaakt. 

 • Kunststof kozijnen hebben de laagste aankoopprijs, behoeven weinig onderhoud en zijn in vele kleuren verkrijgbaar. 
 • Aluminium kozijnen zijn het kostbaarst, maar zijn dan ook gemaakt van sterk materiaal. Behoeven weinig onderhoud en zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. 
 • Houten kozijnen zijn gemiddeld geprijsd en zijn in onderhoud het meest bewerkelijk. Daarentegen hebben houten kozijnen een natuurlijke warme uitstraling. 

Uiteindelijk is de keuze aan u waarbij prijs, de ‘look’, onderhoud, duurzaamheid en persoonlijke smaak de doorslag geeft.

Raamkozijnen

Bij de keuze voor raamkozijnen bij renovatie of nieuwbouw van een woning komt heel wat kijken. Wilt u hefschuiframen? Welk soort materiaal kiest u voor de plaatsing van ramen en deuren? Verkiest u de betrouwbare functionaliteit van het esthetisch mooie PVC? Of toch liever de moderne strakke lijn van het stijlvolle aluminium raamkozijnen op maat?

Kunststof Kozijnen

Kunststof Kozijnen Vervangen

De voordelen van kunststof kozijnen:

 • Uitstekende isolatiewaarden
 • Nauwelijks onderhoud 
 • Heeft uitstraling van houten kozijnen
 • Binnen en buiten een fraaie houtnerf 
 • Mogelijk om kleuren te combineren (binnen en buiten)
Hout Kozijnen

Houten Kozijnen Vervangen

Houten kozijnen heeft veel te bieden:

 • Natuurlijk materiaal en goed voor het milieu
 • Hebben een warme uitstraling
 • Geregeld onderhoud nodig
 • Uitstekende isolatiewaarden
 • Duurzaam en lange levensduur
Aluminium Kozijnen

Aluminium Kozijnen Vervangen

Voordelen van aluminium kozijnen:

 • Duurzaam en vormvast
 • Licht en stevig
 • Nemen geen vocht op, dus ook geen roest
 • Kleurvast en onderhoudsvriendelijk
 • Goede isolatiewaarde (u-waarde)
Velux Raam

Velux Dakraam Vervangen

Velux Dakramen specificaties:

 • Altijd nieuwste type dakraam
 • Hout of kunststof
 • Scharnier in het midden of boven
 • Bediening bovenin
 • Met ventilatieklep
 • Schoonmaakstand (roteert 180°)
 • Voor dakhelling van 15°- 90°

Kozijnen Vervangen Subsidie

Hoeveel subsidie ontvangt u voor kunststof kozijnen?

Als u 2 of meer isolatiemaatregelen laat uitvoeren, waaronder het plaatsen van kunststof kozijnen met isolerende beglazing, ontvangt u ook in 2022 subsidie kozijnen. U krijgt daardoor geld terug voor het laten plaatsen van nieuwe kozijnen (zie: www.rvo.nl). Er is in totaal € 124 miljoen aan budget te verdelen voor 2022. Meer weten over raamkozijnen vervangen subsidie? Neem contact met ons op, we leggen graag meer hierover uit. 

Vraag vandaag nog een offerte aan voor het installeren en vervangen van energie efficiënte ramen en kozijnen en geniet van een directe besparing op de stookkosten. Profiteer daarnaast van de subsidie en programma’s van de overheid voor raamkozijnen vervangen.

Ons proces

kozijn vervangen

1. Neem contact met ons op

Neem telefonisch of via onze website contact met ons op voor een offerte-aanvraag.

2. Advies op maat

Tijdens een vrijblijvende afspraak met onze adviseur bij u thuis, bespreken we al uw persoonlijke wensen en stijlvoorkeuren.

3. Offerte

Op basis van uw wensen ontvangt u een vrijblijvende offerte. Indien gewenst lichten we de op maat gemaakte offerte graag in een persoonlijk gesprek aan u toe.

4. Inmeetafspraak

Binnen enkele dagen maken we een afspraak bij u thuis om de exacte maatvoering te bepalen en nemen we de definitieve uitvoering met u door.

5. Opdrachtbevestiging en aanbetaling.

Bij opdracht ontvangt u een orderbevestiging en de factuur voor de eerste termijnbetaling.

6. Productie

Alle benodigde materialen worden speciaal voor u op maat geproduceerd.

7. Montageplanning

Wanneer de bestelde producten binnen zijn, nemen we contact met u op voor het maken van de montage afspraak.

8. Montage

Voorafgaand aan de montage dient u de werkruimte rondom de kozijnen vrij te maken. Gemeten vanaf de werkplek hebben wij 1,5 tot 2 meter werkruimte nodig.

9. Eindfactuur

Nadat het project met succes is opgeleverd, ontvangt u de eindfactuur.


Our locations

Nieuwe Kozijnen

Hang en sluitwerk mooie uitstraling kunststof vervangen kozijnen beschadigingen nieuwe kozijn levensduur nieuwe kozijnen goede reden wens samenstellen oude kozijnen kunststof profielen moderne kozijnen kieren kunststof optimale isolatie kozijnen voldoen kozijnen op maat gemiddelde kosten kunststof kozijn.

nieuwe raamkozijnen installatiebesten velux plaatsen


Ventilatieroosters kozijn oude kozijnen glas binnenkant stalen kozijnen beschadigingen glas afmetingen onze kozijnen dubbel glas eigen wens prijsverschil deurkozijn woning lagere energierekening verstandig triple glas, eigen wens.

nieuwe raamkozijn installatietop velux installatie


Wens samenstellen kozijn afbladderende verf kozijnen bestellen industriële uitstraling kunststof kozijnen plaatsen stalen kozijnen goede isolatie kunststof kozijnen woning nieuwe kunststof kozijnen binnenzijde vervangen kozijnen schuifpuien glas vervanging onderhoudsarm schuifpui.

top velux plaatsennieuwe raamkozijn installatie


Kunststof vervanging woning eigen kozijn wens wens samenstellen beste deal sluitwerk kosten kozijnen extra isolatie energierekening eigen wens glas voordelige keuze energierekening kieren stelkozijn stalen kozijnen.